Anvelope de Vară de la SC Scorpion International SRL

La SC Scorpion International SRL, ne mândrim cu furnizarea de anvelope de vară de înaltă calitate. Toate anvelopele noastre de vară au un DOT recent.

Oferim o garanție cuprinzătoare pentru toate anvelopele noastre de vară, astfel încât să puteți avea încredere în performanța și durabilitatea lor. Indiferent de marca sau modelul vehiculului dvs., avem anvelopa potrivită pentru nevoile dvs.

Gama Noastră de Anvelope / Cauciucuri de Vară – auto, moto, industriale, camioane, agricole

Avem o selecție largă de anvelope de vară, potrivite pentru o varietate de vehicule și condiții de drum. Fie că aveți nevoie de anvelope pentru un autoturism compact, un SUV sau un camion de mare tonaj, avem anvelopa potrivită pentru dvs.

Anvelope de Vară Anvelopele de vară sunt concepute pentru a oferi performanțe optime în condiții de vreme caldă și pe drumuri uscate sau umede. Acestea sunt fabricate dintr-un cauciuc mai dur care nu se încălzește excesiv în temperaturi ridicate, ceea ce le face ideale pentru utilizare în lunile de vară.

Caracteristici:

  1. Performanță optimizată pentru vreme caldă: Anvelopele de vară sunt proiectate pentru a oferi o aderență și o manevrabilitate excelentă pe drumurile uscate și umede în condiții de vreme caldă.
  2. Compoziție: Acestea sunt fabricate dintr-un cauciuc mai dur care nu se încălzește excesiv în temperaturi ridicate.
  3. Design al benzii de rulare: Anvelopele de vară au caneluri mai puține și mai largi, ceea ce ajută la prevenirea acvaplanării prin îndepărtarea apei de sub anvelopă.
  4. Economie de combustibil: Datorită compoziției lor, anvelopele de vară pot ajuta la îmbunătățirea economiei de combustibil.

Anvelopă de vară de înaltă calitateAnvelopă de vară pentru SUV

 

Punct de Lucru 1

Str. Calea Barladului Nr.1A

Mobil: 0728.120.780

Punct de Lucru 2

Str. IL. Caragiale,Nr.23

Mobil: 0724.00.9999