Anvelope de Iarnă de la SC Scorpion International SRL

La SC Scorpion International SRL, ne mândrim cu furnizarea de anvelope de iarnă de înaltă calitate. Toate anvelopele noastre de iarnă au un DOT recent.

Oferim o garanție cuprinzătoare pentru toate anvelopele noastre de iarnă, astfel încât să puteți avea încredere în performanța și durabilitatea lor. Indiferent de marca sau modelul vehiculului dvs., avem anvelopa potrivită pentru nevoile dvs.

Gama Noastră de Anvelope / Cauciucuri de Iarnă – auto, moto, industriale, camioane, agricole

Avem o selecție largă de anvelope de iarnă, potrivite pentru o varietate de vehicule și condiții de drum. Fie că aveți nevoie de anvelope pentru un autoturism compact sau un SUV, avem anvelopa potrivită pentru dvs.

Anvelopele de iarnă sunt special concepute pentru a face față condițiilor de iarnă, cum ar fi zăpada, gheața și temperaturile scăzute. Acestea sunt fabricate dintr-un cauciuc mai moale care rămâne flexibil la temperaturi scăzute, oferind o aderență și o tracțiune superioare pe suprafețe alunecoase.

Caracteristici:

  1. Performanță optimizată pentru vreme rece: Anvelopele de iarnă sunt proiectate pentru a oferi o aderență optimă pe gheață, zăpadă și în condiții de vreme rece.
  2. Compoziție: Acestea sunt fabricate dintr-un cauciuc mai moale care rămâne flexibil la temperaturi scăzute pentru a oferi o mai bună aderență.
  3. Design al benzii de rulare: Anvelopele de iarnă au caneluri mai multe și mai mici pentru a oferi o tracțiune mai bună pe zăpadă și gheață.
  4. Siguranță: Acestea sunt esențiale pentru siguranța în condiții de iarnă, mai ales dacă locuiți într-o zonă cu ierni grele.

Anvelopă de iarnă pentru SUV Anvelopă de iarnă de înaltă calitate

Punct de Lucru 1

Str. Calea Barladului Nr.1A

Mobil: 0728.120.780

Punct de Lucru 2

Str. IL. Caragiale,Nr.23

Mobil: 0724.00.9999